1. Ανοίγουμε την πάστα ζάχαρης (Διαβάστε τη συνταγή εδώ) με πλάστη πάνω σε μια καθαρή επιφάνεια και ελαφρώς πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη.
2. Με την βοήθεια του coupe-pate με ελατήριο κόβουμε την μαργαρίτα.
3. Χτυπάμε το ασπράδι πολύ καλά μέχρι να γίνει μαρέγκα, 2 λεπτά.
4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για άλλα 1-2 λεπτά. Χρωματίζουμε,
5. Τοποθετούμε την κρέμα μέσα σε ένα κορνέ και την χρησιμοποιούμε.
ΥΛΙΚΑ:
250 γρ πάστα ζάχαρης
Ειδικά coupe-pate με ελατήριο
Κρέμα ζωγραφικής
1 ασπράδι αυγού
170 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
Κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής