Διακοσμητικές μαργαρίτες

1. Ανοίγουμε την πάστα ζάχαρης (Διαβάστε τη συνταγή εδώ) με πλάστη πάνω σε μια καθαρή επιφάνεια και ελαφρώς πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη. 

2. Με την βοήθεια του coupe-pate με ελατήριο κόβουμε την μαργαρίτα.

3. Χτυπάμε το ασπράδι πολύ καλά μέχρι να γίνει μαρέγκα, 2 λεπτά.

4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για άλλα 1-2 λεπτά. Χρωματίζουμε,

5. Τοποθετούμε την κρέμα μέσα σε ένα κορνέ και την χρησιμοποιούμε.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ πάστα ζάχαρης 
Ειδικά coupe-pate με ελατήριο 
Κρέμα ζωγραφικής 
1 ασπράδι αυγού 
170 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
Κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα