Πάστα Ζάχαρης

1. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό.

2. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις είναι χλιαρό, το απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά – σιγά, ένα – ένα τα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.

3. Κατόπιν, προσθέτουμε τη γλυκόζη και ανακατεύουμε καλά.

4. Βάζουμε το μείγμα μας στο μίξερ (χρησιμοποιούμε τον αναδευτήρα για ζύμη) και προσθέτουμε σιγά – σιγά την άχνη μέχρι να γίνει μια ζύμη.

To tip της συνταγής: Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη, μπορούμε να της προσθέσουμε ότι χρώμα ζαχαροπλαστικής θέλουμε. Για να πετύχουμε pastel χρώματα, πρώτα βάζουμε χρώμα σε μια μικρή ποσότητα ζύμης. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα κομμάτι της ζύμης αυτής και την προσθέτουμε αργά στο άσπρο μείγμα μας μέχρι να πετύχουμε την απόχρωση που θέλουμε.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλυτζάνι νερό
10 φύλλα ζελατίνης
1/2 φλυτζάνι γλυκόζη
1 κουτ. essence πικραμύγδαλο
1.800γρ. ζάχαρη άχνη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα