Ultimune: To πανίσχυρο προϊόν περιποίησης που ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος

To δέρμα μπορεί να είναι δυνατό, όμορφο και ανθεκτικό στους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες και τη γήρανση, όταν ενισχυθούν οι 3 βασικοί παράγοντες ενεργοποιούν τη φωτεινότητα, την απαλότητα και την ανθεκτικότητά του. Κι όλο αυτό είναι κάτι που μελετούν χρόνια η ελίτ της επιστημονικής κοινότητας της Ιαπωνίας, που δουλεύουν για τη δημιουργία αριστουργηματικών προϊόντων της Shiseido.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε το πανίσχυρο προϊόν περιποίησης, που ενδυναμώνει τους αμυντικους μηχανισμούς του δέρματος, ο τέλειος, αγαπημένος μας και δημοφιλής αντιγηραντικός ορός Ultimune. Eνισχυμένος με LifebloodTM προσφέρει διπλή άμυνα για μία πιο δυνατή και λαμπερή επιδερμίδα.

Βασισμένη σε περισσότερα από 25 χρόνια έρευνας, η τεχνολογία ImuGenerationREDTM που διαθέτει το LifebloodTM συνδέει την εσωτερική αμυντική δύναμη του δέρματος με το σφυγμό της ζωτικής ροής για να φέρει την επιδερμίδα στην πιο ιδανική της κατάσταση.

H σύνθεση του must-have Ultimune έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, επιβεβαιώνοντας ότι προσφέρει υψηλά αποτελέσματα ενυδάτωσης και αναδιαμόρφωσης. Μελέτες, μάλιστα, έχουν δείξει σημαντική βελτίωση της λάμψης, της απαλότητας και της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας-ιδιότητες που η Shiseido έχει προσδιορίσει ως το μυστικό για ένα υγιές και γεμάτο ζωντάνια δέρμα- καθώς και την ορατή βελτίωση των ρυτίδων.

Το Ultimune ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αμύνεται ακόμη και κάτω από συνθήκες στρες, χάρη στα ισχυρά συστατικά βοτανικών εκχυλισμάτων που περιέχει. Εμπλουτισμένη με το εκχύλισμα Ιβίσκου (Roselle) που έχει υποστεί ζύμωση, η τεχνολογία ImuGenerationREDTM στοχεύει σε δύο κύτταρα-κλειδιά που εμπλέκονται στο σύστημα αυτό άμυνας του δέρματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία της επιδερμίδας και επιταχύνουν τη γήρανσή της. Επίσης, η μοναδική καινοτομία Lifeblood™ αποκαλύπτει ότι η σταθερή και υγιής ζωτική κυκλοφορία αναβαθμίζει την επιδερμίδα στην ιδανική της κατάσταση.

Με τη βοήθεια του εκχυλίσματος Heart Leaf (βοτανική ονομασία Houttuynia cordata), η τεχνολογία ImuGenerationREDTM ενδυναμώνει το ζωτικό δίκτυο ροής ώστε να διασφαλίσει τη συνεχή παροχή θεμέλιων θρεπτικών συστατικών και αμυντικών κυττάρων, σε κάθε σημείο της επιδερμίδας, διατηρώντας έτσι τη νεότητα και την ομορφιά της.

Πρόκειται για μία καινοτόμο ιδέα της ενδυνάμωσης των αμυντικών μηχανισμών του δέρματος για την αποκάλυψη της ομορφιάς που πηγάζει εκ των έσω, που είναι και ο λόγς, που μέχρι αυτή τη στιγμή το Ultimune έχει ήδη λάβει 224 βραβεία ομορφιάς!

Το εξίσου εκπληκτικό με το Ultimune είναι το ενεργό άρωμά του, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ πηγάζει από την αρωματο-ψυχολογία. Περιέχει: Δενδρολίβανο, άνθος λωτού, τζίντζερ και κάρδαμο.

Ως πρωτοπόρος και ειδικός στην αρωματο-ψυχολογία, η Shiseido θεωρεί ότι το άρωμα αποτελεί βασικό στοιχείο ενός προϊόντος περιποίησης και μπορεί να βελτιστοποιήσει τα οφέλη του για την επιδερμίδα.

Το φυσικό πράσινο λουλουδάτο άρωμα του Ultimune αναμειγνύεται με floral νότες που δημιουργούν μια χαλαρωτική διάθεση, ενώ οι πικάντικη εσάνς του προσθέτει μια διεγερτική ζωτικότητα. Στο άρωμα ενσωματώνεται και το σύμπλεγμα ImuCalmCompoundTM της Iαπωνικής εταιρείας, το οποίο ξεχωρίζει για τον συνδυασμό καταπραϋντικών αρωματικών συστατικών, όπως το Rose Element καιτο Lotus Element. Και τα δύο συστατικά είναι γνωστά για την ηρεμιστική επίδραση που προσφέρουν.Το Lotus Element είναι επιπλέον γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στην αποκατάσταση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού.


Με γνώμονα τη βιωσιμότητα και με σκοπό να γίνεται ο κόσμος ολοένα και καλύτερος, η Shiseido έχει αναλάβει μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών Βιώσιμης ομορφιάς με την ονομασία Sustainable Beauty Actions (SBAS).

Η ανάπτυξη της βιώσιμης συσκευασίας αποτελεί μία από τις κορυφαίες της προτεραιότητες με στόχο να φτάσει το 100% ως το 2025.

Η νέα υπέροχη συσκευασία Ultimune αποτελεί μέρος αυτή της προσέγγισης για τη βιωσιμότητα. Eπισης, οι συσκευασίες επαναπλήρωσης (refill) διατίθενται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο, με καπάκι και επαναχρησιμοποιούμενο δοσομετρητή που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την περαιτέρω μείωση των πλαστικών αποβλήτων.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα