Τα πιο αριστουργηματικά προϊόντα περιποίησης θα δίνουν πάντα αφορμές για καλή χρονιά!
credit: shiseido/instagram

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δώρα ομορφιάς και λάμψης. Ας είμαστε διαρκώς σε αφύπνιση απέναντι στα ωραία της περιποίησης. Είναι στόχος να εστιάζουμε ξανά και ξανά στα πανίσχυρα προϊόντα, που προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη, τόνωση, αναδόμηση και λάμψη έτσι απλά.

Οι ευχές γράφονται, τοποθετούνται με μοιράζονται με περίσσεια φροντίδα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να μάς φροντίζουμε. Κάθε χρονιά και πιο συνειδητά. Αφήνοντας χρόνο, υποχρεώσεις και δεύτερες σκέψεις στην άκρη. Βάζοντας μπροστά τα θέλω και τα μπορώ μας. Έτσι θα δίνουμε αναπόφευκτα έξτρα boost στην επιδερμίδα μας.

Αφορμές ψάχνουμε, άλλωστε, για να παρατηρήσουμε, μελετήσουμε και συζητήσουμε τα πιο αριστουργηματικά της περιποίησης. Κι η Shiseido έχει τον πρώτο λόγο πάντα. Το μπουντουάρ, το ράφι, αλλά και το νεσεσέρ ακόμη και της πιο απαιτητικής φίλης είμαι σίγουρη ότι έχει κάτι από την Ιαπωνική τελετουργία της.

Αναμφισβήτητα, είναι πολλά τα προϊοντικά επιτεύγματα της Shiseido, αλλά κάποια απ’ αυτά προτείνω να τα βάλεις απαραιτήτως στα must-have της νέας χρονιάς και θα με θυμηθείς…

Skin Filler Bio Performance Serums: Δύο συμπληρωματικοί οροί – εμπνευσμένοι από την αισθητική ιατρική – που παρέχουν άμεσο αποτέλεσμα αναπλήρωσης του όγκου και υπόσχονται 5 χρόνια νεότερη επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας μέρα!

Vital Perfection Collection: Αποτελεί την ιδανική σειρά αν αναζητάτε άμεση σύσφιξη και λάμψη στην επιδερμίδα σας. Προσωπικά, την λατρεύω όλη κι έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία στις εκπληκτικότερες μάσκες ματιών!

Urban Environment Oil-Free Sunscreen SPF30: Super αντηλιακό, που προσφέρει διπλά οφέλη κατά των ακτινών UV και κατά της ρύπανσης της πόλης.

Ultimune Power Infusing Concentrate: Ο σπουδαιότερος ορός περιποίησης προφανώς και δεν μπορεί να λείπει από τα σημαντικότερα προϊόντα και για τη νέα χρονιά! Χάρη στην πρωτοποριακή διπλή αντιγηραντική τεχνολογία του, ενισχυμένη από 8 βοτανικά εκχυλίσματα, ενεργοποιεί την εσωτερική αμυντική δύναμη της επιδερμίδας και την επαναφέρει στην ιδανική της κατάσταση. Έχει πάνω από 200 Βραβεία Ομορφιάς κι έτσι για την ιστορία, 1 προϊόν πωλείται κάθε 7 Δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο!

Καλή συνέχεια με αγάπη για όσα επιλέγετε και κάνετε για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα