Η top αντηλιακή σειρά που προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα

Με περισσότερα από 50% συστατικά καλλυντικής περιποίησης, τα αντηλιακά της αγαπημένης μας Shiseido προστατεύουν και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Ισχυρή προστασία. Μέγιστη απόδοση. Αυτά σηματοδοτούν ένα υπέροχο καλοκαίρι κι η Shiseido πρεσβεύει και τα δύο.

Η καινοτομία των αντηλιακών προϊόντων της βρίσκεται στην τεχνολογία SynchroShieldTM. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα τεχνολογία που αντιδρά στη θερμότητα, το νερό ή την εφίδρωση και ενισχύει με το παραπάνω το προστατευτικό της πέπλο στην επιδερμίδα.

Το ωραίο με τα αντηλιακά προϊόντα Shiseido είναι ότι εφαρμόζονται άψογα, κοινώς ομοιόμορφα και είναι αόρατα σε οποιοδήποτε τόνο δέρματος, δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα και δεν είναι καθόλου κολλώδη. Και το ακόμη καλύτερο; Έχουν μια τέτοια -εξαιρετική- σύνθεση που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο νερό, ενώ περιορίζουν την μόλυνση των ωκεανών.

Η αντηλιακή προστασία συναντά την περιποίηση

Δύο βοτανικά εκχυλίσματα που προλαμβάνουν τις φθορές και σχετίζονται με τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες,
προσφέρουν απαλή υφή και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Είναι το Soybean Lecithin, που ενισχύει την πρόληψη των ρυτίδων και το Oil-soluble Licorice Extract που χαρίζει ομοιόμορφο τόνο.

Πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι κάθε προϊόν της αντηλιακής σειράς Shiseido προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας στην πόλη που μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση και βοηθά στην πρόληψη των φθορών της επιδερμίδας που οδηγούν σε τραχύτητα, θαμπή όψη και απώλεια ελαστικότητας.

Επίσης, χάρη σε μια φόρμουλα, που ονομάζει Emollient Moisturizing κάθε αντηλιακό της σειράς προλαμβάνει την ξηρότητα που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Ένα από τα must προϊόντα της αντηλιακής σειράς είναι το εύχρηστο Clear Stick που εμείς εδώ αγαπάμε πολύ να φοράμε, καθώς επιτρέπει άμεση touch – free εφαρμογή. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του μπορεί να εφαρμοστεί και να είναι σχεδόν αόρατη σε κάθε τόνο του δέρματος. Μπορεί μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί και ως βάση πριν το μακιγιάζ, αλλά και πάνω απ’ αυτό.

Η Shiseido, με βασικό μήνυμα ‘’Σεβασμός στους Ωκεανούς μας ́ ́, παρουσίασε το 2019 το SHISEIDO Blue Project. Με οδηγό τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, μέσω αυτού του παγκόσμιου project, ενισχύει την προστασία των ωκεανών σε συνδυασμό με την προστασία της επιδερμίδας.

Ο Blue Project Ambassador είναι ο Kanoa Igarashi. Έχοντας μεγαλώσει στην Καλιφόρνια, ο Kanoa Igarashi είναι ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες surfers στον κόσμο. Ξεχωρίζει για τον υγιή και οικολογικά συνειδητό τρόπος ζωής του, τον έχει καταστήσει ως έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητές του surf.

“Χρησιμοποιώ τα αντηλιακά Shiseido γιατί είναι ιδανικά για surfers σαν εμένα. Κι ωs ambassador του SHISEIDO Blue Project έxω στόχο να μοιραστώ το μήνυμά μας με όλο τον κόσμο. Ο Ωκεανός είναι το ομορφότερο μέρος στη Γη και θέλω και οι μελλοντικές γενιές να μπορούν να απολαύσουν αυτή την ομορφιά. Αν συνεργαστούμε θα μπορέσουμε να τo καταφέρουμε’’, τονίζει χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα