Η Emily Ratajkowski έχει νέο hair look κι είναι εντυπωσιακή
photos by instagram.com/emrata/

H Emily Ratajkowski έχει καινούριο κούρεμα κι είναι πιο όμορφη από ποτέ. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το νέο της μακρύ ασύμμετρο καρέ με μακριές αφέλειες. Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε συνηθίσει με μακριά μαλλιά σε τόνους του καστανού, αλλά αυτό το ανανεωμένο hair look της θεωρούμε πώς της πάει πάρα πολύ και είναι άκρως θηλυκό.

Όσο για το χρώμα, φαίνεται να έχει επιλέξει ένα σκούρο καστανό, πολύ κοντά στο φυσικό της, αλλά λίγο πιο ζεστό. Μία ακόμη υπέροχη χρωματική τάση για φέτος, που προβλέπουμε ότι θα δούμε αρκετά.

Όπως ξέρουμε ήδη, το μακρύ καρέ ή αλλιώς elongated bob είναι μεγάλη τάση φέτος και θα φορεθεί πολύ. Το καλό με αυτό το μήκος είναι ότι αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από ίσια σε σγουρά, λεπτή ή χοντρή τρίχα. Να το έχετε υπόψη, γιατί είναι κι ευκολοφόρετο.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να στυλιζαριστεί: είτε σε κοτσίδα, πλεξούδα, ακόμη και με beachy waves ή απλό ίσιο. Σας δίνει επιλογές.

Το συγκεκριμένο hair look είναι ιδανικό για όσες θέλετε μια αλλαγή που να μην είναι πολύ δραστική αλλά να σας ανανεώσει στο λεπτό, ενώ θα δώσει μια υγιή λάμψη στα μαλλιά σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα