Το καστανό χρώμα στα μαλλιά πρωταγωνιστεί κι εσείς βρείτε το δικό σας τέλειο

Το καστανό χρώμα στα μαλλιά δεν θεωρείται έτσι απλά μια ωραία, φίνα και πολύ αγαπημένη απόχρωση. Εκτός του ότι κολακεύει την κάθε επιδερμίδα (αφήνει πάντα μια γλυκιά αίσθηση), δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Αυτή τη σεζόν οι αποχρώσεις που το θυμίζουν, από γλυκιά καραμέλα, μέχρι σοκολατένιο cherry brown φοριούνται πολύ. Κι από ότι φαίνεται, σύμφωνα με τους hair colorists, οι δυνατότητες που δίνονται για να το υιοθετήσετε είναι ατελείωτες.

Είτε σκέφτεστε λοιπόν να αλλάξετε το ήδη καστανό αγαπημένο σας χρώμα,  είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε την λάμψη και την έντασή του, υπάρχουν μικρές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Μιλώντας με το δικό σας hair colorist θα δείτε ότι για να βρείτε την πιο κολακευτική απόχρωση καστανού για εσάς θα πρέπει να πάρετε σοβαρά υπόψη τον υποτόνο της επιδερμίδας σας. Οι παρέες των experts πάντως υποστηρίζουν ότι πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις με υποτόνους που είναι αντίθετοι από τους υποτόνους της επιδερμίδας σας, για να κάνει μια ωραία αντίθεση και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Αυτό σημαίνει ψυχρότερες αποχρώσεις για πιο ζεστό τόνο και πιο ζεστές αποχρώσεις για πιο ψυχρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Angius (@sarahangius)

Ένα μικρό κι εύκολο τρικ για να αναγνωρίσετε τους υποτόνους της επιδερμίδας σας είναι να γυρίστε τον καρπό σας και να παρατηρήσετε τις φλέβες σας. Αν είναι πιο πράσινες, έχετε ζεστούς υποτόνους, ενώ αν έχετε πιο μπλε φλέβες δείχνει προς ψυχρούς υποτόνους και αν είστε στο ενδιάμεσο (πράσινων και μπλε), τότε οι υποτόνοι σας είναι ουδέτεροι.

Αν έχετε ζεστό τόνο επιδερμίδας οι αποχρώσεις που θυμίζουν κάστανα, μαύρη σοκολάτα, καφέ κλπ θα δείξουν υπέροχες. Αν έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας, οι αποχρώσεις που φέρνουν σε κεχριμπάρι, καραμελέ ή καφέ με λίγο χρυσό θα λειτουργήσουν μαγικά για εσάς. Και τέλος, η καλύτερη απόχρωση καστανών μαλλιών για εσάς που έχετε ουδέτερο τόνο, το κλασικό καθαρό καστανό χρώμα είναι μια ολόσωστη επιλογή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα