Μια πουτίγκα για τη βασίλισσα

Μήνας αγωνίας είναι ο Φεβρουάριος για όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες 8 ετών και άνω στο Ηνωμένο Βασίλειο που φιλοδοξούν να είναι εκείνοι οι δημιουργοί της εορταστικής πουτίγκας για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Οι υποβολές ολοκληρώθηκαν στις αρχές του μήνα και μέχρι τα τέλη του θα έχουν επιλεγεί οι πέντε συνταγές που θα περάσουν στον τελικό, για να αναδειχθεί στα μέσα Μαρτίου η νικήτρια πουτίγκα, που θα σερβιριστεί σε υπαίθρια πάρτι και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για την πλατινένια επέτειο της Ελισάβετ. Για την ακρίβεια, οι πέντε επιλαχόντες θα πρέπει να ετοιμάσουν ζωντανά τη δημιουργία τους στις 14 Μαρτίου, στο πολυκατάστημα Fortnum & Mason, στο Piccadilly, ενώπιον των κριτών.

Τώρα, όσον αφορά στο τι συνιστά πουτίγκα για τις ανάγκες του διαγωνισμού, μιλάμε αποκλειστικά για γλυκό, που θα μπορούσε να σερβιριστεί στο απογευματινό τσάι ή μετά το κυρίως γεύμα, αλλά από εκεί και πέρα θα μπορούσε να είναι ατμού ή φούρνου, σε ρολό ή με στρώσεις, μία πίτα ή ένα crumble, μία τούρτα ή μια τάρτα.

Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα νικήσει.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο real taste & style

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα