Αυτό το trick θα κάνει το eyeliner σας να μείνει σταθερό για πολλές ώρες

Instagram @allure

Και ποια γυναίκα δεν αγαπά το eyeliner; Κάποιες από εμάς λατρεύουμε τις cat eye γραμμές και κάποιες άλλες προτιμούν τις πιο minimal, λεπτές γραμμές, κάποιες δεν αποχωρίζονται το κλασικό μαύρο eyeliner τους, ενώ κάποιες άλλες τολμούν να φορέσουν eyeliner σε έντονες αποχρώσεις όπως το μοβ ή το πράσινο.

Πολλές από εμάς μάλιστα, επιλέγουμε να φοράμε eyliner ακόμα και στην καθημερινότητα μας, καθώς τονίζει το βλέμμα μας. Μπορεί το eyeliner να είναι ο καλύτερος μας φίλος, ωστόσο οι πολλές ώρες που βρισκόμαστε εκτός σπιτιού δεν το βοηθούν να παραμείνει σταθερό στη θέση του.

Don’t panic. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος να τοποθετήσετε το eyeliner σας και να παραμείνει σταθερό για πολλές, πολλές ώρες. Τι πρέπει να κάνετε:

Αρχικά, θα πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα concealer σε έναν ή δύο τόνους πιο ανοιχτούς από την επιδερμίδα σας. Τοποθετήστε το concealer με ένα πινέλο στο κάτω μέρος των βλεφάρων σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία πούδρα σε loose μορφή για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε ένα σταθερό “έδαφος” για το eyeliner.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας eyeliner ή μολύβι ματιών και δημιουργήστε τη γραμμή που επιθυμείτε. Αυτό το trick πρόκειται να κρατήσει σταθερό το eyeliner στα βλέφαρα σας και εσείς να νιώθετε άνετα όσες ώρες και αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.