Μόλις ανακαλύψαμε τη νέα μάσκα προσώπου που προσφέρει ενυδάτωση 24 ωρών σε μόλις 10 λεπτά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χάνει υγρασία εξαιτίας των συχνών αλλαγών της θερμοκρασίας. Απλές συνήθειες όπως ο ύπνος, το φαγητό και η άθληση επηρεάζουν επίσης την ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρήσει το νερό που υπάρχει μέσα στο σώμα μας.

Η αφυδάτωση κάνει την επιδερμίδα ξηρή, με αίσθημα δυσφορίας και αλλοιωμένη τόσο στην εικόνα όσο και στην υφή. Παράλληλα, ευνοεί την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και επηρεάζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η ενυδάτωση και η προστασία της επιδερμίδας είναι απαραίτητη.

Ενυδάτωση 24 ωρών σε μόλις δέκα λεπτά

Η νέα μάσκα προσώπου Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask της Darphin με φόρμουλα εμπλουτισμένη με βοτανικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην υγρασία της επιδερμίδας, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας αυτή την περίοδο. Η μάσκα δροσίζει άμεσα και ενυδατώνει συνεχώς για 24 ώρες έπειτα από μόλις 10 λεπτά εφαρμογής. Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και υγιής.

Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask της Darphin

Πώς θα τη χρησιμοποιήσεις;

Εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πριν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς (serum και κρέμα). Άφησε για 10 λεπτά και αφαιρέστε χρησιμοποιώντας μια βρεγμένη πετσέτα. Σαν αποτέλεσμα, το πρόσωπο δείχνει όμορφο και πανέτοιμο να ξεκινήσει τη μέρα, ενώ το προϊόν δεν αφήνει κατάλοιπα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μέχρι και τρεις φορές κάθε εβδομάδα.

Extra tip

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη μάσκα στο ψυγείο, για μία ακόμα πιο δροσερή αίσθηση και άμεση όψη υγείας στην επιδερμίδα.