Λούα: Το γενναίο σκυλάκι που έγινε σύμβολο τύχης στις φωτιές βρήκε την οικογένειά του

Άνθρωποι νεκροί, καμένα σπίτια, χαμένες περιουσίες: οι χθεσινές φωτιές ήταν καταστροφικές και δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως θα νιώθουν οι άνθρωποι που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από αυτό τον εφιάλτη. Αν και ακόμα αγνοούνται πολλοί άνθρωποι, ιστορίες σαν αυτή της θαρραλέας σκυλίτσας Λούα μας δίνουν ελπίδες πως θα βρεθούν ζωντανοί και θα ενωθούν και εκείνοι ξανά με τις οικογένειές τους.

Η Λούα έγινε «διάσημη» όταν κυκλοφόρησε η παραπάνω φωτογραφία της, που την δείχνει μαυρισμένη από την κάπνα να έχει βρει ασφαλές κατάλυμα σε ένα βράχο μέσα στη θάλασσα, στο Μάτι Αττικής. Δυστυχώς, χιλιάδες άλλα ζώα δεν ήταν τόσο τυχερά, αφού βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες.

Η τύχη της όμορφης σκυλίτσας δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα βρήκε ξανά την οικογένειά της, η οποία την έψαχνε. Λούα: Το γενναίο σκυλάκι που έγινε σύμβολο τύχης στις φωτιές βρήκε την οικογένειά τουΚαθαρή πλέον και ευτυχισμένη που βρίσκεται και πάλι με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ελπίζουμε η Λούα –και κανείς άλλος, άνθρωπος ή ζώο- να μην ξαναπεράσει τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα ζώα που δεν ήταν τόσο τυχερά όσο η Λούα.

Όλοι οι τρόποι να βοηθήσετε τους πυρόπληκτους (ενημερωμένο post)

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα