4 κουλουράδικα της Αθήνας που αξίζει να γνωρίσετε

Μέσα στα χρόνια της δεκαετίας της κρίσης, ο χάρτης του αθηναϊκού street food έχει πάρει πάρα πολλές στροφές και διαδρομές. Κάποια εποχή ήταν τα frozen yogurt. Μετά ήρθαν τα donuts. Στη συνέχεια ήρθε η πλήρης εξάπλωση του μπέργκερ. Αυτό το τελευταίο δεν χάθηκε γρήγορα όπως τ΄άλλα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια παρακολουθούμε μια άλλη άνθιση. Το κουλούρι έχει βρει τη θέση του στις γαστρονομικές επιλογές και φαίνεται πως επίσης δεν θα τελειώσει τόσο γρήγορα όσο το froyo.

Πάρα πολλά καταστήματα το έβαλαν στο μενού τους για να προσαρμοστούν στις επιταγές του κοινού, αλλά είναι αυτά που γεννήθηκαν ως κουλουράδικα που το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν μια πολύ καλή επιλογή για street food.

Διαβάστε την συνέχεια στο peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα