Αυτό είναι το μανικιούρ που κάνουν όλα τα κορίτσια του Instagram

Instagram @nailsinc

Έχω σκεφτεί πολλές φορές, πως εάν με ρωτούσε κάποιος ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία, εκείνη που με χαλαρώνει και μου φτιάχνει τη διάθεση, μία από τις απαντήσεις μου θα ήταν σίγουρα το μανικιούρ. Και ποια γυναίκα, άλλωστε δεν θέλει να έχει πάντα περιποιημένα άκρα. Το μανικιούρ είναι μέρος του στιλ μας και μπορεί να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

Τους χειμερινούς μήνες όμως, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε να βάφουμε τα νύχια μας με σκουρόχρωμες αποχρώσεις και σπάνια θα δοκιμάσουμε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Εάν αυτή την εποχή όμως θέλετε να κάνετε την αλλαγή και να δοκιμάσετε κάτι νέο στα νύχια σας, εμείς σας έχουμε τη λύση.

Ένα scroll down στο Instagram είναι αρκετό για να ανακαλύψουμε ποιο είναι το αγαπημένο nail trend των γυναικών για τον χειμώνα του 2020. Πλέον λοιπόν θεωρείται αρκετά boring να βάφουμε όλα τα νύχια μας με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Το trend είναι να βάφουμε κάθε νύχι μας με διαφορετική απόχρωση, είτε δημιουργώντας ένα ombre μοτίβο ή συνδυάζοντας αποχρώσεις που είναι κοντά στους τόνους.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αρκετά παιχνιδιάρικο, ενώ αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ποια βερνίκια νυχιών θα χρειαστείτε για να πετύχετε αυτό το pop μανικιούρ;