Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που η προστατευτική γιαγιά τρέχει πίσω από τον 4χρονο πρίγκιπα William
Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Όποιος πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Harry ήταν ο ζωηρός της βασιλικής οικογένειας, σίγουρα κάνει λάθος, καθώς και ο πρίγκιπας William έχει στο ενεργητικό του αρκετές στιγμές χάους και πανικού. Άλλωστε, από κάπου κληρονόμησε τον ζωηρό χαρακτήρα και ο 4χρονος γιος του πρίγκιπας Louis.

Σε ένα βίντεο που επανέρχεται στη δημοσιότητα, καταγράφεται η στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ τρέχει πίσω από τον εγγονό της, ο οποίος έχει διαφύγει της προσοχής και κυνηγά μια άμαξα.

Ήταν την ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Andrew, τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, με τη Sarah Ferguson, στις 23 Ιουλίου 1986. Ο William εκτελούσε χρέη παράνυμφου για τον θείο του. Έδειχναν όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Όπως η γαμήλια άμαξα μετέφερε τους νεόνυμφους, ο 4χρονος τότε William άρχισε να την καταδιώκει. Από τον φόβο ότι θα συμβεί κάποιο ατύχημα η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ τρέχει πίσω του και τον αρπάζει από το χέρι φέρνοντάς τον κοντά της.

Τα πλάνα κάνουν για άλλη μια φορά τον γύρο του Διαδικτύου υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου, πέρα από αφοσιωμένη στο έθνος και το καθήκον της ήταν και μία αξιαγάπητη μητέρα και γιαγιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα