Πρίγκιπας William: “Πιστεύαμε πως η γιαγιά μου θα ζήσει περισσότερο”
@KensingtonRoyal/twitter

Ο πρίγκιπας William ακύρωσε το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, που ήταν προγραμματισμένο για αργότερα μέσα στον μήνα, στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με πηγές.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ και της Κορνουάλης, που είναι πλέον ο πρώτος διάδοχος στον θρόνο, αναμενόταν να ταξιδέψει στη Βοστώνη με την Kate και μετά θα πήγαινε μόνος του στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί στη Σύνοδο Earthshot Prize Innovation. Τώρα οι πηγές αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ακύρωσε το ταξίδι, μετά τον θάνατο της γιαγιάς του.

Ο ίδιος, μιλώντας με το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το κτήμα του Σάντρινγκχαμ έδειξε τη συγκίνησή του συγκρατώντας τα δάκρυά του, ενώ μίλησε και για τη βασίλισσα Ελισάβετ και για τα παιδιά του.

Σημείωσε ότι προσπαθούν μαζί με τη σύζυγό του να προσφέρουν μία σταθερότητα στα παιδιά που μόλις ξεκίνησαν τη φοίτηση σε νέο σχολείο, ενώ πρόσθεσε πως η οικογένεια πίστευε ότι η βασίλισσα θα ζούσε περισσότερο καθώς η μητέρα της είχε φύγει από τη ζωή στα 101 της χρόνια.

“Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα πάντα σταθερά και βολικά για τα παιδιά” είπε ο William για τα παιδιά του. Παραδέχθηκε πως έχει γίνει πολύς λόγος για τον θάνατο της βασίλισσας ανάμεσα στους μαθητές και πρόσθεσε πως ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης. Επεσήμανε ακόμη ότι ήταν υπέροχο που τα παιδιά του μπορούσαν να έχουν μια σχέση με την προγιαγιά τους, όπως και εκείνος.

Θυμάμαι την προγιαγιά μου. Έζησε μέχρι 101 ετών. Πιστεύαμε ότι η γιαγιά μου θα ζούσε λίγο περισσότερο…” είπε ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα