Tom Sizemore: Πέθανε στα 61 του μετά τη νοσηλεία του για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο
Credit: Tom Sizemore/Instagram

Ο Tom Sizemore έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν 61 ετών.

Την Παρασκευή, ο μάνατζερ του Tom, Charles Lago, επιβεβαίωσε τον θάνατο του σταρ, που έρχεται δύο εβδομάδες αφού ο Sizemore κατέρρευσε έπειτα από εγκεφαλικό στο σπίτι του και διεγνώσθη με ανεύρυσμα. Από τις 18 Φεβρουαρίου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, σε κώμα και δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του.

“Με μεγάλη θλίψη και οδύνη πρέπει να ανακοινώσω ότι ο ηθοποιός Thomas Edward Sizemore (“Tom Sizemore”) ηλικίας 61 ετών έφυγε ειρηνικά στον ύπνο του σήμερα στο νοσοκομείο St Joseph’s Burbank”, ανέφερε ο εκπρόσωπός του σε ανακοίνωσή του.

Στο πλευρό του ήταν ο αδελφός του Paul Sizemore και τα δίδυμα αγόρια του Jayden και Jagger, 17 ετών.

Ο Paul ανέφερε σε δήλωσή του ότι ήταν “βαθιά θλιμμένος από την απώλεια του μεγάλου μου αδελφού Tom”.

Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή. Επηρέασε τη ζωή μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ξέρω. Ήταν ταλαντούχος, τρυφερός, δοτικός και μπορούσε να σε διασκεδάζει ασταμάτητα με το πνεύμα και την ικανότητά του να αφηγείται ιστορίες. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε και θα μου λείπει για πάντα.”

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι τα δίδυμα είναι “συντετριμμένα από την απώλεια του πατέρα τους”. Ο Lago επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μια ιδιωτική τελετή αποτέφρωσης για την οικογένεια με μια μεγαλύτερη εκδήλωση για τον εορτασμό της ζωής σε λίγες εβδομάδες.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι για τον Tom Sizemore “τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπέροχα γι’ αυτόν.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα