Τέλος οι ελπίδες για τον Tom Sizemore – Η οικογένειά του αποφασίζει για το τέλος της ζωής του
Credit: Tom Sizemore/Instagram

Η οικογένεια του Tom Sizemore έχει να λάβει μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Οι αγαπημένοι άνθρωποι του σταραποφασίζουν για θέματα που αφορούν στο τέλος της ζωής του” μετά το εγκεφαλικό ανεύρυσμα που υπέστη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανέφερε ο μάνατζέρ του, Charles Lago, σε δήλωσή του στο People.

Τη Δευτέρα, “οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι δεν υπάρχει πλέον ελπίδα και συνέστησαν την απόφαση για το τέλος της ζωής του. Η οικογένεια αποφασίζει τώρα για τα θέματα του τέλους της ζωής και μια περαιτέρω δήλωση θα εκδοθεί την Τετάρτη”, πρόσθεσε ο Lago.

Ο 61χρονος σταρ είναι σε κώμα στην εντατική από τη στιγμή που κατέρρευσε με το εγκεφαλικό ανεύρυσμα, νωρίτερα μέσα στον μήνα, είπε ο Lago και κατέληξε σημειώνοντας: “Ζητάμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ενώ επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης, και τις προσευχές που έχουν λάβει. Αυτή ήταν μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτούς.”

Ο Sizemore κατέρρευσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 2 το ξημέρωμα του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου, και διεγνώσθη με εγκεφαλικό ανεύρυσμα, το οποίο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Έκτοτε παραμένει σε κώμα νοσηλευόμενος στην εντατική.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Sizemore έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς ταινίες, όπως το Natural Born Killers του 1994, το Heat του 1995, το Saving Private Ryan του 1998, το Black Hawk Down του 2001, το Pearl Harbor του 2001, και ανέλαβε ακόμη και τηλεοπτική δουλειά με την αναβίωση του Twin Peaks το 2017.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα