Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Αθωώθηκα – Πήρα δάνειο για να πληρώσω τη διατροφή”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως υπογράμμισε, αθωώθηκε. καθώς πήρε δάνειο και αποπλήρωσε το ποσό της διατροφής.

“Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά στενάχωρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, όπως έχει πάει όλο αυτό το πράγμα αλλά η ζωή έτσι τα φέρνει καμιά φορά…Αφορούσε ένα ποσό για το οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν, ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε, υπάρχουν τρόποι όπως δάνεια που μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε έτσι όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν και φυσικό. Είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό”, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

“Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν, να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε και να τελειώνουμε και μακάρι να υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ.

Είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους και θα κάνω μια επέμβαση. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα