Θοδωρής Μαραντίνης: Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν
Θοδωρής Μαραντίνης
Credit: thodorismarantinis_official/Instagram

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ για τα παιδιά του και τους Onirama.

“Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά”.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

«Είναι απαραίτητο το ΄΄υπερεγώ΄΄ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν ΄΄αγρίμι»΄΄ με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνία για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω».

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως αρκετές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα.

«Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα