Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή – Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
Credit: ant1news.gr

O Θοδωρής Μαραντίνης, frontman των Οnirama, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, μίλησε για την πορεία του στη μουσική αλλά και για το δυνατό δέσιμο με τα παιδιά του, καθώς και για τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

Παράλληλα, απάντησε σε ερωτήματα, όπως: Αισθάνεται καλός πατέρας, υπάρχει στη σκέψη του το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου; Ποιο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 3 χρόνια;

“Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ γι’ αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμη γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση” επεσήμανε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: “Δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα.”

To βίντεο από το zappit.gr

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε: “Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα