Paris Hilton: “Το sex tape με τον Rick Salomon κατέστρεψε την οικογένειά μου – Δεν θα ξεχαστεί ποτέ”
Paris Hilton
Credit: Paris Hilton/Instagram

Η Paris Hilton γράφει τις πιο συγκλονιστικές εξομολογήσεις της στην αυτοβιογραφία της που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για όλα όσα την πλήγωσαν και την κατέστρεψαν στο παρελθόν.

Ένα από αυτά τα “καυτά” θέματα που αγγίζει είναι και το περιβόητο sex tape το 2001 με τον τότε σύντροφό της Rick Salomon, ο οποίος παντρεύτηκε δύο φορές την Pamela Anderson. Η Paris ήταν 19 ετών και αυτός 31.

Όπως σημειώνει στο βιβλίο της η Paris, οι άνθρωποι που τη γνώριζαν ξέρουν ότι ποτέ εκείνη δεν θα είχε καμία σχέση με εκείνο το sex tape. “Ο φωτισμός θα ήτνα καλύτερος. Θα είχα τα σωστά μαλλιά, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπα. Οι γωνίες της κάμερας και το μοντάζ θα ήταν πιο κολακευτικά” γράφει και επισημαίνει ότι “δεν θα ήτνα τόσο κακόγουστη να αφιερώσει μια ταινία πορνό στα θύματα” της 11ης Σεπτεμβρίου. (Σοβαρά. Τι στο διάολο σημαίνει αυτό;)

Η κληρονόμος δεν αναφέρεται ονομαστικά στο Salomon, αντιθέτως τον περιγράφει ως “χοντροκομμένο, αλαζόνα” και τον “τέλειο τύπο για ένα κορίτσι που περνά την πιο αυτοκαταστροφική στιγμή της ζωής του”

Η 42χρονη Hilton αποκαλύπτει ότι δεν θυμάται πολλά από εκείνη την αμφιλεγόμενη νύχτα, που γύρισαν το ερωτικό βίντεο, που έγινε έπειτα από βραδινή έξοδο. Θυμάται μόνο ότι ο Salomon “συχνά έλεγε ότι θα το έκανε με άλλες γυναίκες… συνέχιζε να πιέζει, συνέχιζα να βρίσκω δικαιολογίες.”

Ο Salomon της είπε ότι “ήταν μόνο για εμάς, κανείς άλλος δεν θα το έβλεπε. Και μετά μου είπε ότι αν δεν το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια άλλη να το κάνει, και αυτό ήταν το χειρότερο πράγημα που μπορούσα να σκεφτώ: να με παρατήσει αυτός ο μεγάλος άνδρας επειδή ήμουν το ανόητο παιδί που δεν ήξερε πώς να παίζει παιχνίδια ενηλίκων.”

Επίσης, η Paris Hilton παραδέχεται ότι ήθελε να “είναι ζωντανή με έναν αισθησιακό τρόπο” . Παρ’ όλο που ήταν διάσημη ως σύμβολο του σεξ, η Hilton εξομολογείται ότι, εν μέρει λόγω της φρικτής παραμονής της σε ένα οικοτροφείο για προβληματικούς εφήβους, “φοβόταν το σεξ” και “μισούσε” την ιδέα του.

Λαχταρούσε την οικειότητα, λάτρευε τα φιλιά, αλλά “φρίκαρε” αν αυτό οδηγούσε στο σεξ, όπως γράφει. Αυτό μερικές φορές την έκανε να χαρακτηρίζεται “ψυχρή” ή να κατηγορείται ότι “προσποιείται.” Σημειώνει ότι άκουγε φίλες να λένε ότι είχαν οργασμό και εκείνη “σκεφτόμουν, ναι καλά, αυτό δεν υπάρχει καν. Νόμιζα ότι ήταν κάτι που υπάρχει στις ταινίες.”

Αποσπάσματα του sex tape ήρθαν στη δημοσιότητα, ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για την προώθηση του “The Simple Life”. Μέσα σε λίγες ώρες, η είδηση του βίντεο ήταν παντού, μαζί με τις φήμες ότι θα ακολουθούσε ένα πορνό μεγάλου μήκους. Η Hilton τηλεφώνησε στον Salomon και τον παρακάλεσε να μην την κυκλοφορήσει.”Ακουγόταν απόμακρος και ψυχρός, είπε ότι ήταν πολύ αργά και πως ήδη είχε κυκλοφορήσει. Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να πουλήσει κάτι που του ανήκε, κάτι που είχε μεγάλη οικονομική αξία” γράφει η Paris.

Επισημαίνει ότι η κυκλοφορία του βίντεο ήταν καταστροφική, προκαλώντας τεράστια οδύνη στην οικογένειά της. “Η κυκλοφορία του βίντεο μου κόστισε ένα τρελό ποσό χρημάτων και το πιο σημαντικό, κατέστρεψε την οικογένειά μου. Και αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι εκεί έξω και περιμένει τα παιδιά μου, τα οποία θα έρθουν αντιμέτωπα με αυτό κάποια στιγμή” σημειώνει.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι στο σχολείο όταν ήταν 13-14 ετών, την προσέλκυσε ένας καθηγητής της, ο οποίος της τηλεφωνούσε σχεδόν κάθε βράδυ, λέγοντάς της “πόσο καταπληκτικά ώριμη, όμορφη και έξυπνη” ήταν. Η Hilton γράφει ότι ο καθηγητής, ο “Mr. Abercrombie” την “έριξε” λέγοντάς της ότι η Priscilla Presley ήταν 14 ετών όταν ο Elvis Presley την ερωτεύτηκε. Τελικά, ήρθε στο σπίτι της ενώ έλειπαν οι γονείς της και φιλήθηκαν και τελικά πιάστηκαν στα πράσα σ’ ένα αυτοκίνητο από τους γονείς της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα