Τατιάνα Μπλάτνικ: Αφήνει πίσω της τον Νοέμβριο με ένα μήνυμα θετικής ενέργειας
Credit: Tatiana Blatnik/Instagram

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποχαιρετά τον Νοέμβριο με την καρδιά της γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Η ιδρύτρια του Breath Hellas βρέθηκε στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα και έσπευσε να μοιραστεί ένα μήνυμα γεμάτο ενθάρρυνση και θετική ενέργεια στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Έχω τόση αγάπη στην καρδιά μου, τόση ευγνωμοσύνη καθώς σκέφτομαι αυτόν τον μήνα που πέρασε και μπαίνω στον Δεκέμβριο. Έχω μάθει πολλά για τη ζωή, τους ανθρώπους, τον εαυτό μου και το πιο σημαντικό να εκτιμώ πάντα τα μικρά πράγματα… τα μεγάλα πράγματα μπορεί να είναι εκτός του ελέγχου μας και μπορεί να αφαιρέσουν την ευχαρίστηση από την απλότητα της ζωής: αλλά το κολιμπρί στον κήπο σου, ο πρώτος πρωινός καφές, η καρδιά με το όνομά σου στο ποτήρι του καφέ, η πρώτη μπουκιά από τη λιχουδιά σου… αλλά είναι άνθρωποι” έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ και πρόσθεσε:

Καλοσύνη. Αυτό είναι που μου έχει προκαλέσει δέος τον περασμένο μήνα… και το πώς μπαίνω στον Δεκέμβριο. Με ανοιχτή καρδιά γνωρίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι σ’ ένα ταξίδι και το να είσαι ευγενικός είναι πάντα ένας τρόπος να τον βοηθήσεις να προχωρήσει. Επίσης, έμαθα να αφιερώνω χρόνο να γιορτάζω τις μικρές νίκες – προσθέτουν σε μια μεγάλη νίκη… Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδειξαν αγάπη, γέλιο, άνοιξαν τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους, το nobu που μας ετοίμασε μια ελληνική σαλάτα και άλλα τόσα. Λος Άντζελες, ήμουν εδώ περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά φεύγω με περισσότερα από τα αναμενόμενα επίσης. Ευχαριστώ!” ήταν το μήνυμά της.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον εκπαιδευτή σκύλων, Cesar Millan, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Τον περασμένο μήνα με επανέφερες στα βασικά. Μου έδειξες τους φόβους μου, τη λύπη μου, τη χαρά μου, τις συνήθειες και τα μοτίβα μου και επίσης με έκανες να γελάσω, να ακούσω μουσική, να απολαύσω μια τεκίλα – να είμαι μαζί με εσάς και την οικογένειά σας, φεύγω πιο ήρεμη και πιο σίγουρη – είστε πραγματικά μια έμπνευση”.

Αν ακόμη διαβάζετε, καλό μήνα, σας εύχομαι μια καλή αρχή στον Δεκέμβριο, να περιμένετε το απροσδόκητο. Ακόμη και χιόνι στο Μαλιμπού” αστειεύτηκε ανεβάζοντας βίντεο με το χιόνι να πέφτει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα