Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί απέρριπτε τις κλήσεις του πρίγκιπα Harry – Η επική απάντηση στη βασίλισσα Ελισάβετ
LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 10: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince Charles, Prince of Wales attends a Service of Thanksgiving to mark the 70th Anniversary of VE Day at Westminster Abbey on May 10, 2015 in London, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της βασίλισσας Ελισάβετ να φέρει κοντά τον βασιλιά Κάρολο με τον πρίγκιπα Harry πριν από τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο.

Πηγή των Ανακτόρων υποστηρίζει πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν δεχόταν τις κλήσεις του γιου του και όταν η αείμνηστη βασίλισσα τον ρώτησε τον λόγο, αυτός απάντησε “δεν είμαι τράπεζα“.

Λέγεται πως ο πρίγκιπας βομβάρδιζε τη γιαγιά του με τηλεφωνήματα τους τελευταίους μήνες της ζωής της, αλλά πηγή είπε στη Sun πως η βασίλισσα ήταν “ανίκανη και απρόθυμη” να χειριστεί τα αιτήματα του Harry. Όταν ρώτησε τον γιο της γιατί δεν απαντά στις κλήσεις ή τα email του Harry, ο Κάρολος φέρεται να της απάντησε: “Επειδή δεν είμαι τράπεζα”.

Η πηγή πρόσθεσε: “Η αείμνηστη βασίλισσα χαιρόταν πάντα να μιλά στον Harry, αλλά όταν της ζήτησε χρήματα του απάντησε “γιατί δεν μιλάς με τον πατέρα σου;”. Ο Harry της είπε ότι ο Κάρολος δεν δεχόταν τις κλήσεις του πλέον. Ο Κάρολος φέρεται να επέμενε ώστε ο Harry καλύτερα να του στέλνει email παρά να του τηλεφωνεί. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, περιλαμβανομένου και του William , σταμάτησαν να μιλούν στον Harry όταν έμαθαν για τη συμφωνία σχετικά με την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, καθώς είχαν φοβηθεί πως ενδεχομένως θα έβλεπαν τυπωμένο ό,τι έλεγαν. Ο Harry δεν είναι τόσο καλά όσο πιστεύουν οι άνθρωποι. Ήθελε λεφτά”.

Στο μεταξύ, αναφέρεται ότι ο Κάρολος θα έχει συνομιλίες με τον πρίγκιπα William στον απόηχο του ντοκιμαντέρ του Netflix των Σάσεξ το οποίο θα προβληθεί αργότερα αυτόν τον μήνα. Πηγές σημειώνουν ότι ο Harry και η Meghan έχουν συζητήσει κατ’ ιδίαν να “προσεγγίσουν” τους εν διαστάσει συγγενείς του, αφού κοπάσει η “αναπόφευκτη αναταραχή” σχετικά με το πρότζεκτ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα