Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Έρχεται το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix – “Μαύρα” Χριστούγεννα για τη βασιλική οικογένεια
Photo by Phil Noble - WPA Pool/Getty Images

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα προβληθεί στο Netflix το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με το Page Six, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 8 Δεκεμβρίου.

Αρχικά υπήρχαν οι εικασίες ότι θα καθυστερήσει η προβολή του, λόγων των αντιδράσεων που προκάλεσε η πέμπτη σεζόν του “The Crown”, αλλά το Page Six μετέδωσε πως η κυκλοφορία θα γίνει κανονικά όπως είχε σχεδιαστεί τον Δεκέμβριο.

Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα παρουσιάσει την ιστορία αγάπης του Harry και της Meghan, σύμφωνα με πηγές, είχε τον τίτλο “Κεφάλαια” αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι άλλαξε γνώμη και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον νέο τίτλο. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν νέο σκηνοθέτη και στη θέση του Garrett Bradley, έφεραν τη βραβευμένη Liz Garbus.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται στο επίκεντρο με πολλές εικασίες να διατυπώνονται για το περιεχόμενο, από τότε που ο Harry και η Meghan υπέγραψαν συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και ξεκίνησαν τα γυρίσματα πέρυσι. Πηγή ανέφερε τον προηγούμενο μήνα πως το ζευγάρι είχε δεύτερες σκέψεις για το περιεχόμενο μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Οκτώβριο.

Ο Harry και η Meghan έχουν πανικοβληθεί και προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους” επεσήμανε πηγή. Ωστόσο, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry υπό τον τίτλο “Spare”, τίτλος που θεωρείται “χαστούκι” στη μοναρχία και έμμεση επίθεση στον διάδοχο αδελφό του πρίγκιπα William. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να είναι και το ντοκιμαντέρ αν και πηγή ανέφερε πως υπάρχουν αντιφάσεις σε όσα γράφονται στο βιβλίο και σε όσα λέγονται στο ντοκιμαντέρ. Στις 8 Οκτωβρίου θα λυθεί το μυστήριο και η βασιλική οικογένεια θα μάθει τότε αν θα κάνει “μαύρα” Χριστούγεννα ή όχι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα