Sean “Diddy” Combs: Μήνυση εναντίον του από άνδρα παραγωγό για σεξουαλική επίθεση
O Sean Diddy Combs
Credit: diddy/Instagram

Ο Sean “Diddy” Combs κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από έναν πρώην εργαζόμενο, όπως μετέδωσε το NBC.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, ο Rodney “Lil Rod” Jones – πρώην παραγωγός και βιντεογράφος του Diddy – ισχυρίζεται ότι ο μεγιστάνας της μουσικής τον παρενόχλησε σεξουαλικά, τον νάρκωσε και τον απείλησε για περισσότερο από έναν χρόνο. Ο παραγωγός, ο Rodney “Lil Rod” Jones, αναφέρει στην αγωγή ότι έζησε και ταξίδεψε με τον Combs από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Νοέμβριο του 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου κατέγραψε ώρες βίντεο και ήχου με τον Combs, το προσωπικό του και άλλους “να επιδίδονται σε σοβαρές παράνομες δραστηριότητες”.

Ο παραγωγός ισχυρίζεται ότι ο Diddy χούφτωνε τα γεννητικά του όργανα και άγγιζε τον πρωκτό του για να τον δελεάσει να κάνει σεξ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ωστόσο, ο Diddy – ο οποίος φέρεται να περπατούσε γυμνός μπροστά στον Jones – υποβάθμιζε τις επιθέσεις ως “παιχνίδι”.

Ο Jones ισχυρίζεται επίσης ότι ο Diddy τον υπέβαλε σε αδικαιολόγητη σεξουαλική προσοχή από τους συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένων του Cuba Gooding Jr. και μιας ξαδέλφης της φίλης του ράπερ, της Yung Miami.

Ο Jones ισχυρίζεται επίσης ότι αναγκάστηκε να προσκαλέσει ιερόδουλες και να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις μαζί τους κατόπιν αιτήματος του Combs.

Ο παραγωγός πιστεύει επίσης ότι τον νάρκωσαν και τον βίασαν κατά τη διάρκεια ενός από τα φερόμενα πάρτι του Diddy με άφθονα ναρκωτικά, το οποίο έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2023, σύμφωνα με το NBC. Φέρεται να ξύπνησε γυμνός, ζαλισμένος και μέσα σε σύγχυση στο κρεβάτι με τον Combs και δύο ιερόδουλες.

Η μήνυση περιλαμβάνει, όπως λέει, στιγμιότυπα από συγκεντρώσεις που φιλοξενούνται στα σπίτια του Combs και στις οποίες συμμετείχαν ανήλικα κορίτσια και εργαζόμενες στο σεξ, σε ορισμένες από τις οποίες, όπως λέει, προσφέρονταν ποτά που είχαν ενισχυθεί με ναρκωτικά κατόπιν εντολής του Combs.

Η δικηγόρος του Diddy, Shawn Holley, συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας στο Page Six ότι “ο Lil Rod δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ψεύτης” που κατέθεσε την αγωγή των 30 εκατομμυρίων δολαρίων “ξεδιάντροπα αναζητώντας μια αδικαιολόγητη πληρωμή”.

Η απερίσκεπτη ονομαστική αναφορά του για γεγονότα που είναι καθαρή μυθοπλασία και απλά δεν συνέβησαν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διαφανή προσπάθεια να κάνει πρωτοσέλιδα”.

Και πρόσθεσε: “Έχουμε συντριπτικές, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί του είναι πλήρη ψέματα. Οι προσπάθειές μας να μοιραστούμε αυτές τις αποδείξεις με τον δικηγόρο του κ. Jones, Tyrone Blackburn, έχουν αγνοηθεί, καθώς ο κ. Blackburn αρνείται να απαντήσει στις κλήσεις μας. Θα αντιμετωπίσουμε αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς στο δικαστήριο και θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα εναντίον αυτών που τους διατυπώνουν”.

Η τελευταία αγωγή έρχεται έπειτα από πολλές άλλες υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης που κατατέθηκαν εναντίον του ράπερ τους τελευταίους μήνες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα