Πρίγκιπας William: Γιατί δεν πήγε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Τα νεότερα για την υγεία της Kate Middleton
Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William
Credit: 123rf/simev

Τελευταία στιγμή ακύρωσε ο πρίγκιπας William την παρουσία του από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, που ήταν και νονός του. Μάλιστα, ο William επικαλέστηκε “προσωπικούς λόγους”, ενω από την τελετή απουσίαζε και ο βασιλιάς Κάρολος καθώς συνεχίζεται η θεραπεία του για τον καρκίνο.

Η βασίλισσα Camilla ήταν αντ’ αυτού το πιο υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθη, με τον πρίγκιπα Andrew να απολαμβάνει επίσης εξέχοντα ρόλο. Ο δούκας του Γιορκ οδήγησε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τα πόδια στην τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία του William και δεν είναι γνωστό αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, Kate Middleton, μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον περασμένο μήνα, αν και βασιλικές πηγές επέμειναν ότι εξακολουθεί να είναι “καλά” στο σπίτι.

Η Kate θα παραμείνει μακριά από τις επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα μετά την επέμβαση που έκανε. Όσο για τον Κάρολο, βρέθηκε στο κάστρο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αλλά έφυγε πριν αρχίσει η λειτουργία – με τη δεξίωση στη συνέχεια να φιλοξενείται από την Camilla.

Ο William επρόκειτο να αναγνώσει ένα κείμενο και λέγεται ότι τηλεφώνησε στην οικογένεια του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να ζητήσει συγγνώμη. Στο μεταξύ, ο Andrew ήταν παρών σήμερα με τη Sarah και τις κόρες τους, πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice, επειδή θεωρήθηκε προσωπική οικογενειακή εκδήλωση. Ο δούκας του Γιορκ συμμετείχε στην τελετή ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είχε και πρόσκληση.

Κατά την απουσία του Κάρολου από τα δημόσια καθήκοντα, η Camilla έχει γίνει το πιο υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εκτελεί υποχρεώσεις. Μια άλλη βασιλική πηγή δήλωσε ότι υπάρχει

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα