Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα στήριξης στην Χριστίνα Μπόμπα μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

O Σάκης Τανιμανίδης εξέφρασε τη στήριξή του στη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της.

Όπως είναι γνωστό όλα ξεκίνησαν από το ταξίδι της influencer στο Μιλάνο, όπου η ίδια δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γεγονός ότι σε κάποιες από αυτές πόζαρε με ντεκολτέ, αποτέλεσε αφορμή για αρκετούς διαδικτυακούς της φίλους (κυρίως γυναίκες), να την επικρίνουν γράφοντας ότι τέτοια εμφάνιση δεν αρμόζει σε μια μητέρα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με ανάρτησή του στο Instagram τάχθηκε δημόσια στο πλευρό της αγαπημένης του. Συγκεκριμένα δημοσίσευσε μια από τις φωτογραφίες της και έγραψε τα εξής:

“Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια. Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνει όπου θέλει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα