Χρ. Μπόμπα – Σ. Τανιμανίδης: Ευτυχία Χ2! – «Πετάμε στον έβδομο ουρανό» – Τι λέει ο παρουσιαστής στο real.gr
Instagram @sakiswp

αγαπημένος παρουσιαστής και η γνωστή fashion blogger και παρουσιάστρια ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να γίνουν… τέσσερις αφού όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν περιμένουν όχι ένα αλλά δύο παιδιά.

Πρώτη η Χριστίνα ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!» , συμπληρώνοντας «Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα». Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρουσιαστής ανεβάζοντας την εξής δήλωση « Κι έτσι ξαφνικά… σε λίγο θα γίνουμε τέσσερις!»

Ενθουσιασμένος ο παρουσιαστής μίλησε στο real.gr για την ευτυχία του: «Πετάμε στον έβδομο ουρανό από τη χαρά μας! Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες προς το παρόν αλλά αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως αυτή η τόσο δύσκολη χρονιά για όλους μας, στο τέλος της αφήνει στο τέλος της στη Χριστίνα και σε εμένα προσωπικά μια γλυκιά γεύση!»

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου,ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δύο του πρώτα παιδιά!

Πηγή: Real.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα