Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα, η οποία είχε συνεργαστεί με την Έλλη Λαμπέτη και υπήρξε μεγάλη αγωνίστρια στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Την είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media, σκορπίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ένας από τους τελευταίους της ρόλους της Όλγας Δαλέντζα, ήταν της «Δροσούλας» στη σειρά «Ήρθε κι έδεσε», ενώ στην καλλιτεχνική της πορεία άφησε το στίγμα της σε ρόλους της γιαγιάς. Όπως αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδύθηκε πολλές φορές τον γιο της σε θεατρικές παραστάσεις και είχαν περιοδεύσει και στην Αυστραλία.

“Η αγαπημένη μου φίλη και γλυκιά συνάδελφος που μαζί της έπαιξα τόσες φορές ερμηνεύοντας τον γιο της (φθάσαμε μέχρι Αυστραλία περιοδεύοντας), που λάμπρυνε το θέατρο μας με την παρουσία της, συνεργάτης του Μυράτ και της Λαμπέτη, και συνδημιουργός  του θιάσου “Νέα  Πορεία” τού αείμνηστου Γιώργου Χαραλαμπιδη, που άφησε το στίγμα της με απίστευτους ρόλους γιαγιάς στην τηλεόραση (ποιος δεν θυμάται την Δροσούλα) η γλυκιά Όλγα Δαλέντζα ταξίδεψε σήμερα μακριά μας… Τα τελευταία χρόνια κι ευτυχώς λίγο πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός την πείσαμε μιας κ ζούσε μόνη της με μεγάλα προβλήματά οράσεως να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Πειραιά όπου πέρασε ήσυχα αυτά τα χρόνια. Την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι, θα την αποχαιρετήσουμε από το κοιμητήριο του Βύρωνα”.

Η Όλγα Δαλέντζα τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην όρασή της διέμενε στο Γηροκομείο Πειραιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα