Η Jennifer Lopez τρολάρει τον Ben Affleck: Αυτό είναι το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου
Photo by Gotham/GC Images

Μετά το έντονο επεισόδιο με τον Ben Affleck στα GrammysJennifer Lopez θέλει να δείξει στον κόσμο ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη σχέση της με τον σύζυγό της.

Λέγεται πως αυτό που πυροδότησε την έκρηξή της στην τελετή απονομής ήταν το γεγονός ότι ο Affleck είχε γίνει ήδη meme στα social media λόγω του θλιμμένου ύφους του στη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα, άνθρωποι που κάθονταν κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι το διασκέδασε όταν τα είδε ενώ τσέκαρε το κινητό της και του τα έδειξε γελώντας.

Ωστόσο, όταν αυτός δεν άλλαζε ύφος και διατηρούσε αυτή τη βαριεστημένη-θλιμμένη έκφραση στο πρόσωπό του, η Lopez έσπευσε να του κάνει παρατήρηση και αυτή ήταν η στιγμή που κατέγραψαν οι κάμερες και παρακολουθήσαμε εμείς.

Αργότερα, η Jlo ανέβασε ένα βίντεο με φωτογραφίες κολάζ από τη βραδιά και έγραψε στη λεζάντα ότι πάντα περνά τέλεια με τον σύζυγό της, την αγάπη της. Και έρχεται μία νέα ανάρτηση όπου κυριολεκτικά τρολάρει τον Ben Affleck και δικαιολογεί αυτό το -αρχίζουμε να πιστεύουμε- φυσικά αμήχανο και βαριεστημένο ύφος στο πρόσωπο του βραβευμένου ηθοποιού.

Η Jennifer Lopez ανέβασε το trailer από τη νέα ταινία του συζύγου της AIR στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά με μία αξιοσημείωτη… παρέμβαση. Πριν αρχίσει η προβολή του trailer στην ανάρτηση της Λατίνας σουπερστάρ υπάρχει μία φωτογραφία του Affleck που υποδύεται τον συνιδρυτή της Nike, Inc. Philip Knight με τη λεζάντα “το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου”, σε μια ξεκάθαρη αναφορά στην έκφραση του Affleck στα Grammy Awards την Κυριακή. “AIR… ανυπομονώ!” έγραψε η Lopez στη λεζάντα του βίντεο προωθώντας τη νέα δουλειά του συζύγου της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα