Νίκος Φλωρινιώτης: Δύσκολες ώρες για τον γιο του Γιάννη Φλωρινιώτη – Η εισαγωγή στο νοσοκομείο
Credit: Nikos Floriniotis/Instagram

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη συγκλόνισε το καλοκαίρι αποκαλύπτοντας ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Kατερίνα, τον Ιούνιο, είχε αναφέρει σχετικά: “Πάω πολύ καλά. Βγήκα και μίλησα γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη και να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα. Εγώ το αμέλησα και γι αυτό ταλαιπωρούμαι αυτήν τη στιγμή“.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν από λίγα 24ωρα. Τώρα μίλησε στο “Πρωινό Σουσού” για την περιπέτεια υγείας του. “Έκανα τον επόμενο κύκλο εξετάσεων… Κάτι έδειξαν οι εξετάσεις μου κι έπρεπε να μου κάνουν επανέλεγχο… Κάτι με πείραξε και όλη την εβδομάδα είχα εμετούς, πόνους. […]Έκανα εισαγωγή την Παρασκευή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και θεραπεία να δουν πώς θα πάει η κατάστασή μου.”

Όσον αφορά στην ψυχολογική του κατάσταση είπε: “Δεν είναι εύκολο. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μου συνέβησαν πολλά πράγματα, ιδίως σε θέματα υγείας μου. Το θέμα με τον πατέρα μου… Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά. Προσπαθώ να φανώ δυνατός. Πιστεύω ότι με προστατεύει και ο πατέρας μου από εκεί ψηλά. Του ζητώ να με βοηθήσει. Τον νιώθω σνα να είναι εδώ” όπως πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Κώστας Χαρδαβέλλας του έδωσε κουράγιο στην περιπέτεια υγείας του. Σε ανάρτηση έγραψε ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζι του μόλις αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα