Μένιος Σακελλαρόπουλος: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – “Έχασα το φως μου για 19 μέρες – Θεωρούσα δεδομένο ότι είναι μόνιμο”

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του το 2015, όταν είχε χάσει την όρασή του για 19 μέρες.

Είχα μια περιπέτεια με την όρασή μου το 2015, έχασα το φως μου για 19 μέρες, στο απόλυτο σκοτάδι. Ήταν ένα τρομακτικό μικρόβιο που μου δημιούργησε τύφλωση. Θεωρούσα δεδομένο ότι είναι μόνιμο. Ο γιατρός μου έλεγε «κάνε υπομονή», εγώ πίστευα ότι μου λέει ψέματα για να με παρηγορήσει“, τόνισε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και πρόσθεσε:

“Κι εκεί στο σκοτάδι, πλήρως ανήμπορος, με πήγαιναν στην τουαλέτα, στον καναπέ, με τάιζαν. Ήταν τρομακτική αγωγή, μου έβαζαν κάτι σαν ασβέστες στα μάτια μου 2-3 φορές την ημέρα. Φάρμακα, ενέσεις, κολλύρια”. Θεωρώ, με την εμπειρία αυτή, ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα