Θυμάστε τις viral Big Red Boots; Επιστρέφουν με τη μορφή μιας κλασικής Timberland
Timberland x MSCHF

Πριν μερικές εβδομάδες ένα ζευγάρι τεράστιες, κατακόκκινες μπότες με αλλόκοτο σχήμα έκαναν την εμφάνιση τους στις οθόνες μας και έγιναν το απόλυτο viral. H κολεκτίβα καλλιτεχνών MSCHF με έδρα τη Νέα Υόρκη ήταν που δημιούργησε τα ugly shoes, εμπνευσμένα από τον μικρό Ιάπωνα υπερήρωα manga, Astro Boy, έναν χαρακτήρα που σχεδιάστηκε από τον Osamu Tezuka το 1952.

Μετά την διαδικτυακή επιτυχία των Big Red Boots κατασκευασμένων από τον Danny Kabouni, η εταιρία δημιουργεί μία νέα εκδοχή με έμπνευση τις iconic μπότες Timberland “Wheat Nubuck”.

Το νέο αυτό ζευγάρι έχει την κλασική μπεζ απόχρωση των διάσημων παπουτσιών του brand που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια. Οι μπότες μιμούνται ακόμα και τις πιο σκούρες καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες της Timberland.

Οι πρώτες εικόνες από τις custom Timberland x MSCHF μπότες στους δρόμους της Νέας Υόρκης προκαλούν εντύπωση. Τα παπούτσια διχάζουν με την αισθητική τους όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αν όχι κομψά και ευκολοφόρετα είναι τουλάχιστον πρωτοποριακά. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα