Μάρθα Καραγιάννη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο “αντίο”
Η φωτό από το fthis.gr

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελείται στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Η αγαπητή ηθοποιός, που έλαμψε τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, είχε επιθυμία η σορός της να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να σκορπιστούν στη θάλασσα. Φίλοι και συγγενείς είπαν το δικό τους “αντίο” στη Μάρθα Καραγιάννη ενώ συμπρωταγωνιστές της, όπως η Ζωζώ Σαπουντζάκη, έδειχναν συγκλονισμένοι από τον χαμό της.

«Έφυγες χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ» έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο στεφάνι. «Θα σε θυμάμαι πάντα Μαρθούλα μου» ο αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου. «Καλό ταξίδι Μαρθούλα. Η Ντόρα σου» έγραψε η στενή της φίλη.

Η φωτό από το fthis.gr

Η στενή της φίλη και συγκάτοικος Ντόρα Δούμα βρισκόταν από νωρίς δίπλα στο φέρετρο της αγαπημένης ηθοποιού. Στεφάνια έχουν στείλει πολιτικοί και συνάδελφοί της όπως η Μαίρη Χρονοπούλου.

Από το πρωί που ήταν το φέρετρο στο νεκροταφείο πλήθος κόσμου προσερχόταν για να αφήσει ένα λουλούδι και να πει το δικό του αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό.

Η φωτό από το fthis.gr

Μετά την πολιτική κηδεία και τους επικήδειους λόγους, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας για να γίνει η αποτέφρωση, όπως ήταν η επιθυμία της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα