Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο η 22α Σεπτεμβρίου και η Finos Film την τιμά με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από ταινίες όπου οι ήρωες αφήνουν το αυτοκίνητο και πιάνουν… το μουλάρι, το ποδήλατο το πλοίο, το λεωφορείο, ή προτιμούν την πεζοπορία.

Όπως σημειώνει o επίσημος λογαριασμός της Finos Film στα social media, “σήμερα αφήνουμε το αυτοκίνητο και παίρνουμε μουλαράκι, ποδαράκι, ποδηλατάκι ή ό,τι άλλο βρούμε. Το επιβάλλει η μέρα άλλωστε!”.

Και προσθέτει πως “κάθε χρόνο, στις 22 Σεπτεμβρίου οι αρχές πολλών πόλεων κλείνουν το κέντρο τους για τα αυτοκίνητα και ενθαρρύνουν τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατα αλλά και τα πόδια τους”.

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες ‘Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός‘, ‘Υπάρχει και Φιλότιμο‘, ‘Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός‘, ‘Η Νύφη το’Σκασε‘, ‘Το Κλωτσοσκούφι‘, ‘Ο Επαναστάτης Ποπολάρος‘, ‘Η Λίζα και η Άλλη‘, ‘Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας‘, ‘Κάτι να Καίει‘, ‘Οι Θαλασσιές οι Χάντρες‘, ‘Το Ταξίδι‘, ‘Η Θεία από το Σικάγο‘, ‘Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο’ και ‘Το Σωφεράκι‘”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα