Mάρθα Καραγιάννη: Ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό – Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο το 1960
Μάρθα Καραγιάννη

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 2022 σε ηλικία 82 ετών. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Μίμη Στεφανάκο τον Οκτώβριο του 1960.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

“Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στη θλίψη όλο το πανελλήνιο. Υπερταλαντούχο και πανέμορφο πλάσμα, ειλικρινής και ακομπλεξάριστη, μακριά από ίντριγκες και αντιζηλίες, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και τους συναδέλφους της για την καθαρή ψυχή και τον ντόμπρο χαρακτήρα της.

Στη φωτογραφία στον γάμο της με τον άσσο των γηπέδων Μίμη Στεφανάκο τον Οκτώβριο του 1960 στον Άγιο Γεώργιο στην Κυψέλη”.

Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film

Η Finos Film τιμά τη μνήμη της Μάρθας Καραγιάννη με ένα βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της εταιρείας στα social media.

“Ένας χρόνος μακριά από την Μάρθα μας.
Μια ζωή γεμάτη λάμψη, μπρίο και γοητεία όπως η ίδια.
Μας λείπει ❤️

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Κορίτσια για Φίλημα», «Κάτι να Καίει», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ραντεβού στον Αέρα», «Μαριχουάνα Στοπ» και «Οι Κληρονόμοι»”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα