Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Έξαλλη με ιδιοκτήτη γκαλερί στη Μύκονο – “Μάθετε να είστε άνθρωποι – Σας σιχάθηκα”
Credit: eriettakourkouloulatsi/Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media ξέσπασε για τον ρατσισμό που βιώνουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη σε γνωστή γκαλερί στη Μύκονο. Συγκεκριμένα η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, επισκέφτηκε μια γκαλερί στο Νησί των Ανέμων μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον γιο της, Νίκο και τη γυναίκα που τη μεγάλωσε και χαρακτηρίζει ως «δεύτερη μητέρα» της, Νόρμα από τις Φιλιππίνες. Όπως αναφέρει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η Νόρμα έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφορά από τον ιδιοκτήτη της γκαλερί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα.
Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.
Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.
Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε.
Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!
Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η «ευτυχία μου» (λες και γνωριζόμαστε από χθες).
Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!
Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα