Πρίγκιπας Louis: Έχει βρει άξιο αντίπαλο – Ποιος μικρός πρίγκιπας τού “κλέβει” το δόξα
LONDON, ENGLAND - MAY 06: Prince Louis, Prince George and Princess Charlotte travel by carriage during the Coronation of King Charles III and Queen Camilla on May 06, 2023 in London, England. The Coronation of Charles III and his wife, Camilla, as King and Queen of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, and the other Commonwealth realms takes place at Westminster Abbey today. Charles acceded to the throne on 8 September 2022, upon the death of his mother, Elizabeth II. (Photo by Samir Hussein/WireImage)

Μπορεί ο πρίγκιπας Louis να έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τον ατίθασο χαρακτήρα του και τις αξιαγάπητες και αστείες γκριμάτσες του, αλλά πλέον έχει ανταγωνισμό.

Τους τελευταίους μήνες άλλος ένας μικρός πρίγκιπας ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας κερδίζει τα φλας και τις εντυπώσεις με τον ζωηρό χαρακτήρα του σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Πρόκειται για τον πρίγκιπα Όσκαρ της Σουηδίας.

Ήταν τον Απρίλιο στους εορτασμούς για τα γενέθλια του παππού του που οι προβολείς της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω του, αφού ο μικρός πρίγκιπας αντέγραψε τις χειρονομίες και τις τακτικές του πρίγκιπα Louis της Μεγάλης Βρετανίας.

Μάλιστα, ο 7χρονος Όσκαρ έδειχνε ανήσυχος κατά τη δημόσια εμφάνισή του στο μπαλκόνι του παλατιού στη Στοκχόλμη, κάνοντας γκριμάτσες, χαιρετώντας τον κόσμο, βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό του.

Ο επτάχρονος Όσκαρ “ξαναχτύπησε” κατά τους εορτασμούς του Χρυσού Ιωβηλαίου του παππού του βασιλιά Carl XVI Gustaf.

Ο γιος της πριγκίπισσας Victoria και του συζύγου της Daniel προκάλεσε αναστάτωση στο μπαλκόνι του παλατιού στη Στοκχόλμη, αφού άλλη μια φορά δεν δίστασε να χαιρετίσει το πλήθος, καλύπτοντας το πρόσωπο με τα χέρια του και κάνοντας γκριμάτσες.

Ο Όσκαρ στεκόταν κοντά στην αδελφή του, πριγκίπισσα Estelle, η οποία του κράταγε το χέρι ή του έριχνε γλυκές ματιές εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον μικρό άτακτο αδελφό της.

Όσον αφορά στον παππού του, ο βασιλιάς Carl XVI Gustaf της Σουηδίας γιόρτασε το Χρυσό Ιωβηλαίο του στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε ο βασιλιάς και η σύζυγός του Silvia περιηγήθηκαν στους δρόμους της Στοκχόλμης με τη βασιλική άμαξα. Την πομπή συνόδευε στρατιωτική μπάντα. Ο βασιλιάς είναι ο πρώτος που γιόρτασε Χρυσό Ιωβηλαίο στη Σουηδία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα