Πρίγκιπας Oscar της Σουηδίας: Στα βήματα του πρίγκιπα Louis – Έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του 77χρονου παππού του
Credit: Kungahuset 🇸🇪/Markus Gårder/Kungl. Operan/Instagram

Ο πρίγκιπας Oscar της Σουηδίας έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του βασιλιά, Carl XVI Gustaf της Σουηδίας.

Ο επτάχρονος πρίγκιπας μάλλον πήρε παράδειγμα από τον πρίγκιπα Louis της Βρετανίας, καθώς έδειχνε ανήσυχος κατά τη δημόσια εμφάνισή του στο μπαλκόνι του παλατιού στη Στοκχόμη.

Ο βασιλιάς Carl XVI Gustaf της Σουηδίας γιόρτασε τα 77α χρόνια του και φυσικά στο πλευρό του στάθηκε η βασιλική οικογένεια. Ο 7χρονος πρίγκιπας είχε κοντά του τη μητέρα του και διάδοχο στον θρόνο, πριγκίπισα Victoria, τον πατέρα του, πρίγκιπα Daniel, αλλά και την αδελφή του πριγκίπισσα Estelle. Στο μπαλκόνι στάθηκαν και η βασίλισσα Silvia, η πριγκίπισσα Sofia και ο πρίγκιπας Gabriel.

Ο Oscar, που έγινε επτά ετών στις αρχές Μαρτίου, αναζήτησε καταφύγιο στο μπλε παλτό της μαμάς του, ενώ η οικογένεια χαιρετούσε το συγκεντρωμένο πλήθος. Επίσης, έβαλε το κεφάλι στα χέρια του και άρχισε να διώχνει τα μαλλιά από το πρόσωπό του με βλέμμα αγωνίας, με τις τακτικές του να θυμίζουν αυτές του πρίγκιπα Louis στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετμ τον Ιούνιο του 2022.

Σε μια άλλη φωτογραφία ο Oscar, δούκας της Skåne, έδειχνε ιδιαίτερα σκυθρωπός καθώς ο ήλιος έλαμπε στα μάτια του και ο άνεμος χτυπούσε τα μαλλιά του.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα