Billy Miller: Πέθανε στα 43 του ο ηθοποιός των “Ατίθασων Νιάτων”
Credit: Billy Miller/Instagram

Ο Billy Miller, βραβευμένος με Emmy πρωταγωνιστής σαπουνόπερας, πέθανε έπειτα από μάχη με τη μανιοκατάθλιψη, όπως επιβεβαίωσε το Page Six.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στα “Ατίθασα Νιάτα” και “General Hospital” , πέθανε την Παρασκευή στο Όστιν του Τέξας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Ήταν 43 ετών. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ο Miller απέκτησε τον πρώτο του αξιόλογο τηλεοπτικό ρόλο ως Richie Novak στο “All My Children” (Όλα τα παιδιά μου) του ABC το 2007.

Ένα χρόνο αργότερα, πήρε τον ρόλο του Billy Abbott στο “The Young and the Restless”.

Κέρδισε τρία βραβεία Daytime Emmy για την ερμηνεία του στη σαπουνόπερα του CBS, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2008 έως το 2014. Αυτές οι νίκες περιλάμβαναν δύο βραβεία για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο σε δραματική σειρά και ένα για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο σε δραματική σειρά.

Ο Miller επέστρεψε στο ABC το 2014 για να υποδυθεί τους Drew Cain και Jason Morgan στο “General Hospital”. Ήταν τακτικός guest star στη σειρά έως το 2019. Άλλοι υποκριτικοί του τίτλοι περιλαμβάνουν ρόλους στα “Suits”, “Ray Donovan”, “Truth Be Told”, “NCIS”, “The Rookie” και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία “American Sniper” του 2015.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα