Μάρθα Καραγιάννη: “Δεν ήταν άθεη, ήταν αντιστάρ” – Η τελευταία της επιθυμία
Μάρθα Καραγιάννη

Ο Δημήτρης Σούρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Τετάρτη και αναφέρθηκε στην επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί. Παράλληλα ο ψυχίατρος και στενός φίλος της αγαπημένης ηθοποιού, αποκάλυψε ότι η τελευταία της επιθυμία ήταν να σκορπιστεί η στάχτη της, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες για το τελετουργικό που θα ακολουθηθεί.

Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Mάρθα Καραγιάννη. Στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή, θα φύγει η σορός και θα τη συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη, η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά τη στάχτη“, τόνισε ο Δημήτρης Σούρας και πρόσθεσε:

“Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με. Είμαι και συναισθηματικά φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε τη στάχτη της, δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Θα γίνει αυτή η διαδικασία”.

Και συνέχισε: “Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να τις υλοποιήσουμε. Δεν ήταν άθεη η Μάρθα. Η Μάρθα σε όλη της τη ζωή έψαχνε να ανακαλύψει τον Θεό. Τι γράφουν τα sites ότι ήταν άθεη; Απλά δεν ήθελε το τελετουργικό κομμάτι. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα