“Πυρά” κατά της Meghan Markle: “Είναι ένας χειριστικός νταής”

Σε καμία εκτίμηση δεν έχει τη Meghan Markle ο Ben Goldsmith, κυβερνητικό στέλεχος, του οποίου ο αδελφός έχει υπουργικά καθήκοντα.

Σε μια σειρά αναρτήσεών του στο twitter ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος, απαντώντας σε σχόλιο ότι η Δούκισσα είναι θύμα ρατσισμού στη Βρετανία, υποστήριξε ότι δεν τη συμπαθούν, όχι επειδή είναι ρατσιστές αλλά επειδή είναι “ένας χειριστικός νταής”. Ένα από τα τρία σχόλια διεγράφη γρήγορα, αλλά ο ισχυρισμός του ότι η Meghan ήταν αγενής είναι ακόμη αναρτημένος.

Ο Goldsmith – ο οποίος ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων – έγραψε: “Απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί είναι από τους πιο φιλόξενους και τους λιγότερο ρατσιστές απ’ οπουδήποτε. Στην αρχή τη λάτρευαν τη Meghan. Έγινε συνωστισμός στους δρόμους για τον γάμο της. Η Meghan είναι αντιπαθής επειδή είναι ένας χειριστικός νταής που ξεσκεπάστηκε” πρόσθεσε στην ανάρτησή του.

Να σημειωθεί ότι είναι αρκετές φορές που η Δούκισσα του Σάσεξ έχει κατηγορηθεί για εκφοβισμό, αλλά πάντα αρνείται τις κατηγορίες. Τον Ιούνιο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι “αναθεώρησαν” τις πολιτικές τους για το ανθρώπινο δυναμικό, έπειτα από μια έκθεση σχετικά με καταγγελίες για εκφοβισμό από τη Meghan.

Ωστόσο, πρόσθεσαν ότι δεν θα δημοσιεύσουν ποτέ την έρευνα, με μια πηγή να ισχυρίζεται τότε: “Το Παλάτι φαίνεται να φοβάται μήπως αναστατώσει ή προκαλέσει τον Harry και τη Meghan“. Οι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν πριν από 18 μήνες έπειτα από καταγγελίες του προσωπικού κατά τη διάρκεια μιας “τοξικής περιόδου” πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εγκατασταθούν μόνιμα στις ΗΠΑ στις αρχές του 2020.

Συντετριμμένοι βασιλικοί βοηθοί είπαν ότι ένιωθαν ταπεινωμένοι, “αηδιασμένοι”, “τρομοκρατημένοι, ή έφυγαν τρέμοντας από φόβο και με δάκρυα στα μάτια. Η Meghan κατηγορήθηκε για “συναισθηματική σκληρότητα” απέναντι στο προσωπικό της και τους “ώθησε σε παραίτηση”. Ο ένας χαρακτήρισε τους Σάσεξ ως “εξωφρενικούς νταήδες”. Οι δικηγόροι των Σάσεξ διέψευσαν κατηγορηματικά ότι το ζευγάρι εκφόβισε ή κακομεταχειρίστηκε το προσωπικό του στο διάστημα, από το τέλος του 2018 έως τις αρχές του 2020.

Στη συνέχεια η Meghan κατηγορήθηκε ότι “διαιωνίζει τα ψέματα” για εκείνη και τον Harry στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, η οποία προβλήθηκε ώρες αφού είχαν δημοσιοποιηθεί οι κατηγορίες εναντίον της τον Μάρτιο του 2021.

Οι βασιλικοί βοηθοί ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του περασμένου έτους ότι άρχιζαν έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι η “υποτιμητική” συμπεριφορά της Μeghan, ενώ ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έδιωξε δύο γυναίκες προσωπικές βοηθούς από το σπίτι και “υπονόμευσε την αυτοπεποίθηση” μιας τρίτης.

Λέγεται ότι το προσωπικό είχε μείνει με δάκρυα και αισθάνθηκε “τραυματισμένο” – με κάποιους να παρομοιάζουν την κατάστασή τους με μετατραυματικό στρες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα