Lucinda Riley: Ένα χρόνο μετά τον θανατό της σκοτώθηκε η κόρη της

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, μια νέα τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Lucinda Riley, της πασίγνωστης συγγραφέως που πέθανε πριν περίπου ένα χρόνο από καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών.

Αυτοκίνητο Αudi TT παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την κόρη της και τα τρία σκυλιά της, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Τσέλσι, στο Λονδίνο. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου, λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Η 41χρονη Olivia ήταν θετή κόρη της Lucinda Riley και εκείνη την ημέρα, σηκώθηκε νωρίς το πρωί για να βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Ο Darcy, το γκόλντεν ριτρίβερ, και δύο λαμπραντόρ επίσης σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Η Olivia μετά τον θάνατο της μητέρας της βοηθούσε στη διαχείριση της λογοτεχνικής κληρονομιάς της, ενώ ο πατέρας της Olivia και χήρος της πασίγνωστης συγγραφέως, Stephen Riley σήμερα έχει να διαχειριστεί μια δεύτερη τραγωδία μέσα σε 11 μήνες.

Ο αδελφός του Mark παραδέχεται ότι ο θάνατος της Olivia αφήνει την οικογένεια με άλλο ένα κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι περίοικοι περιέγραψαν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο προτού φθάσουν αστυνομία και πλήρωμα ασθενοφόρου, στις 6.21 το ξημέρωμα του Σαββάτου. Η Riley και τα τρία σκυλιά της σκοτώθηκαν, ενώ ο οδηγός του Audi έφερε ελαφρά τραύματα.. Να σημειώσουμε πως ο δρόμος που έγινε το δυστύχημα, περιστοιχίζεται από πολυτελείς επαύλεις, είναι κατά μήκος του Τάμεση και έχει διάσημους κατοίκους, όπως είναι ο Μικ Τζάγκερ.

Πηγή: enikos

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα