Leslie Jordan: Πέθανε στα 67 του ο ηθοποιός του “Will & Grace”

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Leslie Jordan, τον οποίο είχαμε γνωρίσει στις σειρές “Will & Grace” και “American Horror Story”.

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός αντιμετώπισε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να ρίξει το αυτοκίνητό του στα πλάγια κτιρίου στο Χόλιγουντ. Αργότερα, ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως έριξε το αυτοκίνητο σε δέντρο.

Ο κόσμος είναι σίγουρα ένα πολύ πιο σκοτεινό μέρος σήμερα χωρίς την αγάπη και το φως του Leslie Jordan“, είπε ο David Shaul. “Όχι μόνο ήταν μεγάλο ταλέντο και χαρά να συνεργαστείς μαζί του, αλλά παρείχε ένα συναισθηματικό καταφύγιο στο έθνος σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του” πρόσθεσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ηθοποιός κατέκτησε τις καρδιές με τα βίντεο που ανέβαζε στο instagram την περίοδο της πανδημίας.

Ο θάνατος του ηθοποιού διαπιστώθηκε στο σημείο, αφού οι πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για σύγκρουση στη λεωφόρο Cahuenga και στην οδό Romaine τον βρήκαν “χωρίς σφυγμό και να μην αναπνέει” σε ένα γκρι σεντάν, δήλωσαν οι Αρχές.

Ο ατζέντης του είπε ότι υπάρχει υποψία ότι ο Jordan υπέστη “κάποιο ιατρικό περιστατικό” που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα