Josephine Melville: Η ηθοποιός του EastEnders πέθανε στο τέλος της θεατρικής παράστασης
Credit: villagegreenfestival.com

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο της Βρετανίας προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της Josephine Melville. Η ηθοποιός του EastEnders πέθανε στα παρασκήνια μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης.

Η Nottingham Playhouse είπε ότι η ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη μετά την εμφάνιση της στην παραγωγή Nine Night. Οι διασώστες και ένα μέλος του κοινού με ιατρική κατάρτιση προσπάθησαν να περιθάλψουν την ηθοποιό αλλά έφυγε από τη ζωή στα παρασκήνια. Το προσωπικό του θεάτρου απέμεινε σοκαρισμένο από τον αιφνίδιο θάνατο της ηθοποιού.

Η Melville εμφανιζόταν ως Aunty Maggie στη θεατρική παραγωγή. Η γεννημένη στο Έσεξ ηθοποιός έγινε γνωστή υποδυόμενη την Tessa Parker στη σειρά EastEnders, τη δεκαετία του 1980. Πρόκειται για τη βρετανική σαπουνόπερα που δημιουργήθηκε από την Τζούλια Σμιθ και τον Τόνι Χόλαντ. Μεταδίδεται από το BBC One από τις 19 Φεβρουαρίου 1985.

Είχε, επίσης, εμφανιστεί στο The Bill and Casualty και σε αρκετούς θεατρικούς ρόλους. Νωρίτερα φέτος εμφανίστηκε στο βίντεο για το single Brave της Ella Henderson.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα