Η απάντηση της Ελένης Γερασιμίδου στον Χρήστο Βασιλόπουλο για την αγγελία του

Έντονη ήταν η αντίδραση αρκετών καλλιτεχνών στην κίνηση του Χρήστου Βασιλόπουλου να δημοσιεύσει αγγελία στα social media με την οποία αναζητεί ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν.

Η αγγελία αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος κάλεσε τους ηθοποιούς να “μην καταδεχθούν τέτοιο εξευτελισμό” και να “φερθούν σαν επαγγελματίες”, ενώ τώρα έρχεται η απάντηση της Ελένης Γερασιμίδου στον ηθοποιό.

Μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” η Ελένη Γερασιμίδου υπογραμμίζει πως δεν θα ανταποκρινόταν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα της χρόνια και εύχεται καλή σταδιοδρομία στον Χρήστο Βασιλόπουλο.

“Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο” είπε η γνωστή ηθοποιός και στην ερώτηση αν η ίδια έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν σημείωσε:

“Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα