Ελένη Γερασιμίδου: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της – “Έχω μισό αριστερό πνεύμονα”

Εξομολόγηση έκανε η Ελένη Γερασιμίδου τόσο για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν όσο και για το σπίτι της που κάηκε το καλοκαίρι από τις φωτιές που ξέσπασαν.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντεπεξέλθουμε. Δεν αισθάνομαι καλά, στέκομαι με το ζόρι. Δεν πήρα ιατρική βοήθεια, ψυχολογική στήριξη που ήρθαν αμέσως. Είπαμε, ευχαριστούμε, εμείς είμαστε σκληροτράχηλη γενιά με προσφυγικές καταγωγές και φαίνεται είναι στη μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε, δυστυχώς” σχολίασε σχετικά με το σπίτι της που κάηκε στην Παλλήνη.

Όπως επεσήμανε “ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν… το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί, φύγαμε με προτροπή της κόρης μου και επειδή είχα και μια περιπέτεια το 2009 που πάλι καιγόμασταν… Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν κατέληξε άσχημα, δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα. Έχω μισό αριστερό πνεύμονα γιατί δεν μπορούσαν να το δουν με διαφορετικό τρόπο, παρά έπρεπε να χειρουργηθώ” αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Για τη στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως, “επιστρέψαμε την ίδια ώρα, στις 5 μας ειδοποίησε η γειτόνισσα που δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι, με πήρε με κλάματα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται. Τρελάθηκα, πάει το σπίτι μου, είπα, πάει το σπίτι μου. Αυτό“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα