Gérard Depardieu: Νέα μήνυση κατά του 74χρονου σταρ για σεξουαλική επίθεση
Credit: Shutterstock / Denis Makarenko

Ο Gérard Depardieu είναι αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση. Πολλά Μέσα ανέφεραν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός Hélène Darras κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Όπως υποστηρίζει, ο Depardieu, με τον οποίο συνεργάστηκαν το 2008 στην ταινία Disco, την κακοποίησε σεξουαλικά στα γυρίσματα.

Το France 2 αποκάλυψε την είδηση καθώς προανήγγειλε επερχόμενη συνέντευξη της Darras, η οποία προβλήθηκε στην ερευνητική ειδησεογραφική σειρά Complément d’Enquête. Το Variety επιβεβαίωσε την ύπαρξη της καταγγελίας με ένα γραφείο εισαγγελέα στο Παρίσι. Αυτό δήλωσε στο Μέσο ότι “ερευνά την καταγγελία εσωτερικά προς το παρόν”.

Βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάλυσης της καταγγελίας για να δούμε αν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ξεχωριστά ή ως μέρος της τρέχουσας υπόθεσης“, δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας στο Μέσο, αναφερόμενος σε μια εν εξελίξει υπόθεση βιασμού του 74χρονου Depardieu.

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε αρχικά για βιασμό και σεξουαλική επίθεση το 2018 και του απαγγέλθηκαν επίσημα τον Δεκέμβριο του 2020.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που εξασφάλισαν το Deadline και ο Guardian, η Darras είπε ότι ο σταρ “με κοίταξε σαν να ήμουν ένα κομμάτι κρέας“. Υποστήριξε ότι ο Depardieu “με πλησίασε και στη συνέχεια πέρασε το χέρι του πάνω από τους γοφούς και τους γλουτούς μου” και ότι τη χούφτωνε συνεχώς μεταξύ των λήψεων, ακόμη και όταν εκείνη αρνήθηκε την πρόσκληση να τον συνοδεύσει σε ένα καμαρίνι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα