Gérard Depardieu: Κατηγορείται για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά από 13 γυναίκες
Credit: Shutterstock / Denis Makarenko

Δεκατρείς γυναίκες ένωσαν δυνάμεις με ένα φερόμενο ως θύμα βιασμού που κατηγορεί τον θρυλικό Γάλλο σταρ Gérard Depardieu για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο της Γαλλίας.

Το Mediapart δημοσίευσε την Τετάρτη έναν φάκελο που περιγράφει πώς ο 74χρονος παρενοχλούσε τακτικά τα θύματά του στη διάρκεια πρόσφατων παραγωγών, μεταξύ των οποίων και η ” Marseille”, το αστυνομικό δράμα του Netflix.

Ο Depardieu απορρίπτει σθεναρά τους ισχυρισμούς, με έναν νομικό εκπρόσωπο να λέει: “Αρνείται επισήμως όλες τις κατηγορίες που πιθανόν να εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο.”

Αυτή έρχεται μετά την καταγγελία της Γαλλίδας ηθοποιού Charlotte Arnould, 33 ετών, που κατηγορεί τον Depardieu για βιασμό στην έπαυλή του στο Παρίσι. Η Arnould παραιτήθηκε από το νόμιμο δικαίωμά της στην ανωνυμία στο τέλος του 2021, για να διαμαρτυρηθεί για το πόσο καιρό διαρκεί η έρευνα, μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Depardieu για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την παραπομπή του, ο Depardieu επέστρεψε στα γυρίσματα του αστυνομικού δράματος “Maigret And The Dead Girl” στο Παρίσι, στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με την Jade Labeste.

Το νέο ρεπορτάζ του Mediapart έχει ως εξής: “Εκτός από την καταγγελία της Charlotte Arnould, έχουμε συγκεντρώσει 13 μαρτυρίες γυναικών που λένε ότι υπέστησαν σεξουαλικά ανάρμοστες χειρονομίες ή προτάσεις από τον διάσημο ηθοποιό, διαφορετικού βαθμού σοβαρότητας.

Το δημοσίευμα συνεχίζει: “Σε όλες τις διαφορετικές μαρτυρίες, η ίδια σκηνή φάνηκε να επαναλαμβάνεται. Πρόκειται για ηθοποιούς, μακιγιέρ και μέλη του συνεργείου. Λένε ότι τους έβαλε το χέρι στον γλουτό τους, ανάμεσα στα πόδια, στους μηρούς ή στο στομάχι τους – καθώς και ότι έκανε άσεμνες σεξουαλικές προτάσεις και μερικές φορές επίμονα βογγητά.”

Καμία από τις νέες 13 αναφορές – ορισμένες από τις οποίες έγιναν ανώνυμα – δεν αποτελεί προς το παρόν επίσημη ποινική καταγγελία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα