Charlize Theron: Ο αγώνας της για τις drag queens κατά των συντηρητικών πολιτικών
Credit: Shutterstock/Kathy Hutchins

Η Charlize Theron στάθηκε στο πλευρό των drag queens δηλώνοντας ότι θα γ@#$σει όποιον τις επικρίνει.

Η σταρ μίλησε σε εκδήλωση, που αντιτίθεται σε νόμους, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τα παιδιά να παρακολουθούν παραστάσεις drag.

Η Theron έκανε μια εμφάνιση στον τηλεμαραθώνιο “Drag Isn’t Dangerous”, κατά τον οποίο προβλήθηκαν live ή μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις από διασημότητες του Χόλιγουντ αλλά και μέσα από την κοινότητα των drag.

“Αν έχεις δει ποτέ μία drag να τραγουδά συγχρονισμένα με το τραγούδι, κάτι που το κάνει για τη ζωή της, αυτό σε κάνει πιο ευτυχισμένο, σε κάνει να αγαπάς περισσότερο, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο” είπε στο μήνυμα στήριξης η Charlize και πρόσθεσε: “Γ@#%, αν μπορούσα να κάνω ένα “death drop” αυτήν τη στιγμή, θα το έκανα, αλλά πιθανότατα θα έσπαγα τον γοφό μου”, είπε, αναφερόμενη σε μια δημοφιλή κίνηση των drag.

Ολοκλήρωσε το μήνυμά της ζητώντας από τους τηλεθεατές “να στηρίξουν όλες τις σπουδαίες οργανώσεις που είναι εκεί έξω και βοηθούν όλες αυτές τις ανοησίες να εξαφανιστούν όπως θα έπρεπε, όλες αυτές τις απίστευτα ηλίθιες πολιτικές.”

Το Τενεσί έγινε η πρώτη πολιτεία που απαγόρευσε ρητά τα show των drag σε δημόσιους χώρους, αφού ο κυβερνήτης Bill Lee υπέγραψε τη διάταξη σε νόμο λίγες ώρες αφότου το μέτρο πέρασε από την πολιτειακή Γερουσία.

Τα drag shows έχουν γίνει στόχος των συντηρητικών κύκλων, καθώς ένα σωρό άλλα νομοσχέδια κατά των drag έχουν εισαχθεί σε τουλάχιστον δεκατέσσερις άλλες πολιτείες, όπως το Κεντάκι, το Τέξας, το Μιζούρι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα